Tech&ITTECH

Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 4 și Fitbit Inspire 3, disponibile din septembrie și în România

Fitbit, firmă care este acum deținută de Google, vor lansa luna viitoare trei noi device-uri, adică un tracker (Inspire 3) și două ceasuri inteligente (Versa 4 și Sense 2), device-uri despre care vă voi povesti în rândurile de mai jos.

Fitbit Sense 2 și Fitbit Versa 4

Sense 2 este varianta îmbunătățită a primului Fitbit Sense, mai subțire și mai ușoară decât acesta, și dispune de o multitudine de senzori care se ocupă cu gestionarea stresului și a sănătății. Acesta include un „Body Response Sensor”, despre care compania spune că este primul senzor de acest tip care este făcut pentru a oferi ajutor în gestionarea stresului. Acesta urmărește în mod constant activitatea electrodermală a pielii prin monitorizarea temperaturii inimii, a bătăilor și a variației acestora pentru a găsi și analiza acele momente când corpul tău este supus la stres, iar ceasul îți va trimite notificări în acest sens împreună cu niște recomandări pentru gestionarea stresului.

Versa 4 este celălalt smartwatch din această nouă colecție de trei device-uri, care dispune acum de 40 de moduri de exerciții, un număr dublu față de modelul anterior. În plus, acesta îți va pune la dispoziție peste o mie de antrenamente prin serviciul Fitbit Premium. La fel ca Fitbit Sense 2, acest model este mai subțire și mai ușor decât predecesorul său.

Ambele ceasuri au o baterie cu o durată de șase zile și opțiunea de încărcare rapidă, care în 12 minute oferă ceasului o zi de viață a bateriei și vor permite în curând utilizarea Google Maps și Google Wallet. Versa 4 va fi disponibil la prețul de 1.149,99 lei, iar Sense 2 la prețul de 1.499,99 lei (acestea fiind prețurile recomandate). În plus, ambele device-uri includ un abonament de șase luni pentru serviciul Fitbit Premium.

Fitbit Inspire 3

Acesta este noul tracker al celor de la Fitbit, despre care compania spune că este destinat utilizatorilor care sunt la început de drum pe partea de fitness. Acesta monitorizează lucruri precum activitatea zilnică, ritmul cardiac, calitatea somnului și nivelul de stres. Față de predecesorul său, Inspire 3 este mai subțire, și dotat cu un ecran touchscreen color. Cât despre baterie, aceasta are o durată de viață de zece zile (în funcție de utilizare).

fitbit inspire 3 tracker
Fitbit Inspire 3

Device-ul oferă informații prin care utilizatorul poate vedea impactul pe care activitatea fizică, somnul și stresul îl au asupra corpului, informații precum ritmul respirației, variația pulsului, pulsul în repaus, temperatura corpului și saturația de oxigen, iar atunci când trackerul este folosit împreună cu aplicația Fitbit, utilizatorul primește o imagine mai detaliată asupra evoluției formei sportive a acestuia, prin introducerea datelor precum nivelul de glucoză din sânge și informații legate de nutriție și ciclul menstrual.

Fitbit Inspire 3 este disponibil la prețul de 499,99 lei (preț recomandat). La fel ca cele două smartwatch-uri despre care am vorbit mai sus, acesta vine cu 6 luni de abonament gratuit la serviciul Fitbit Premium.

 

 

 

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button