Tech&IT

Până pe 22 septembrie, HUAWEI oferă reduceri de până la 50% pentru tablete și laptopuri [P]

Dacă tot a început școala, e un moment bun să vorbim despre ce dispozitive portabile găsim la prețuri bune. HUAWEI a dat startul campaniei Back To School, cu prețuri speciale la mai multe categorii de produse din magazinul HUAWEI Online Store. Pe o perioadă de aproape o lună, clienții beneficiază de oferte variate, la prețuri imbatabile. Evident, vorbim în special de tablete și laptopuri destinate elevilor și studenților, dar nu numai.

Câteva exemple de reduceri din cadrul campaniei Back To School:

  • Tableta HUAWEI MatePad Paper, tableta E-Ink va fi disponibilă la 2399 lei, iar în pagina produsului se regăsește un cupon extra de 200 lei (A200PAPER). Pachetul include husa magnetică si M-Pencil.
  • Tableta HUAWEI MatePad 11 va costa 1799 lei, redusă de la 1999 lei. Pachetul include gratuit tastatură magnetică și căști USB-C.
  • Laptopul HUAWEI MateBook D 15, Windows 10 Home, Intel Core i3, generația 10, 8GB+256GB va costa 1999 lei, redus de la 2899 lei.
  • Laptopul HUAWEI MateBook D 14, Windows 10 Home, Intel Core i5, generația 10, 8GB+512GB va putea fi achiziționat la prețul de 2399 lei, redus de la 3399 lei.
  • Laptopul HUAWEI MateBook D 14, Windows 11 Home, Intel Core i5, generația 11, 8GB+512GB va fi disponibil la prețul de 2699 lei, redus de la 3999 lei.

La achiziția oricărui laptop din lista de mai sus, primești în plus și o pereche de căști HUAWEI Classic Earphones. Ba mai mult, dacă vrei să achiziționezi și un monitor extern, ai MateView GT 27 la prețul de doar 799 lei.

Beneficiile și promoțiile din această campanie nu se opresc aici. Ai plata în 12 rate, livrare gratuită, prețuri speciale pentru extinderea garanției (reducere cu până la 75%!) sau dublarea punctelor de fidelitate My HUAWEI. Recomandăm să intri pe HUAWEI Online Store pentru a vedea toate promoțiile active. Campania Back To School va fi valabilă până pe 22 septembrie.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button