TECHRSS PaginaDeMedia

Huawei a lansat noul model MateBook D15, cu procesor Intel Core i3

Huawei introduce un nou membru în familia sa de laptopuri. Este vorba despre MateBook D15, un model compatibil cu funcția versatilă Huawei Share, cu ajutorul căreia poți lucra pe mai multe platforme simultan. Laptopul are la bord un procesor Intel Core i3 și un ecran interesant.

MateBook D15 are un ecran FullView cu o grosime de 5,3 mm, trei cadre ultra-subțiri ce încadrează afișajul oferind astfel, un raport ecran-corp de 87%. Ecranul are o suprafață mată, iar panoul IPS 16:9, de 15,6 inci, are o rezoluție Full HD (1920 × 1080) și un unghi maxim de deschidere de 178 grade.

Alături de cei 8GB de RAM, D15 ascunde procesorul Intel Core i3 de generația a 10-a ce rulează până la 4,9 GHz. SSD-ul de 256GB din noul Huawei MateBook D15 este conectat la placa principală prin intermediul interfeței PCIe de mare viteză. De asemenea, suportă senzorul G, care protejează datele salvate pe hard disk în caz de scădere. 

Modulul WLAN cu antenă dublă primește în mod eficient semnalul WLAN pentru o viteză și stabilitate sporite ale conexiunii. Pe lateral, o selecție diversă de interfețe poate suporta simultan mai multe nevoi de I / O, inclusiv transferul de date, conexiunea periferică și încărcarea bateriei.

MateBook D15 introduce un nou set de funcționalități Huawei Share. Noile caracteristici permit laptopului D15 și unui smartphone Huawei să partajeze un singur ecran, în care utilizatorii pot trage fișiere de la o interfață de utilizator la cealaltă pentru a transfera fișiere și pot vizualiza conținutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi, de asemenea, utilizate pentru a naviga pe smartphone, oferind utilizatorilor de laptop acces fără probleme la aplicațiile mobile fără a comuta dispozitivul.

Huawei Matebook D15 – Disponibilitate și configurații

Laptopul MateBook D15 cu procesor Intel Core i3 poate fi comandat de pe www.huaweistore.ro la prețul de 2.799 lei. Cei care comandă produsul vor avea parte, pe lângă reducerea de preț, și de un cadou format dintr-un rucsac dedicat și un mouse wireless Huawei. Produsul este disponibil și în magazinele partenerilor retail cu rucsac și mouse cadou.

Dimensiuni (mm) 357,8 x 229,9 x 16,9
Greutate Aprox. 1,56 kg
Ecran IPS 1920 x 1080 (250 nits max)
Procesor Intel Core i3/i5
Grafică Intel Iris Xe
Memorie 8/16GB DDR4
Stocare (SSD) 256GB/512GB NVMe
Baterie 42 Wh
Porturi
USB 3.2 Gen1 x 1
USB 2.0 x 2
USB-C x 1
HDMI x 1
3,5 mm căști și microfon mufă 2-in-1 x 1
Cameră Încorporată HD 720p

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button