ȘtiriTech&IT

Google Wallet ar putea dispărea de pe telefonul tău, când se va lansa GTA VI și noul RAM pentru laptop

Rezumatul săptămânii 13-19 mai

După un weekend „greu”, a venit și minunata zi de luni, deci e vremea să trecem prin revistă câteva dintre cele mai interesante știri și subiecte din ultimele șapte zile. De la planurile Google de a scoate Wallet de pe telefoanele mai vechi până la calendarul de lansare al Grand Theft Auto VI confirmat chiar de către Rockstar și noul standard de memorie RAM pentru laptop-uri, avem multe de vorbit.

Și începem cu Google Wallet, o aplicație foarte utilă pentru mulți. Acum, în 2024, majoritatea oamenilor pe care îi cunosc se folosesc de telefon pentru a plăti cumpărăturile la magazin, o soluție simplă și comodă care elimină nevoia de a-ți căra după tine portofelul. Dar am o veste proastă pentru cei cu telefoane mai vechi: Google se pregătește să scoată Wallet de pe telefoanele care rulează o versiune mai înapoiată de Android. Care este acea versiune și care este scopul Google afli din materialul lui Aurelian.

Continuăm cu puțin gaming, mai exact cu probabil cel mai așteptat joc video al tuturor timpurilor: Grand Theft Auto VI. După un prim trailer care a rupt internetul, se pare că avem confirmat chiar de către Rockstar, studioul din spatele francizei, fereastra de timp în care jocul ar putea fi lansat, iar unii sunt dezamăgiți. Află tot ce trebuie să știi despre subiectul ăsta în articolul nostru dedicat.

Next up vorbim despre memoria RAM pe laptop. Deși standardul SO-DIMM este folosit la nivel global de mulți ani, Lenovo cu Micron au dezvoltat un nou tip de memorie modular, mult mai ușor de înlocuit de upgradat. Nu doar asta, dar LPCAMM2 (numele oficial al standardului) oferă și niște boost-uri de performanță și eficiență care nu ar trebui ignorate. Dacă te pasionează subiectul, Adrian a scris un super articol unde detaliază foarte bine întreaga speță.

Încheiem cu review-ul săptămânii, care vine de la HUAWEI. În zilele noastre, un smartwatch nu mai este un moft scump, ci un companion inteligent perfect pentru a te ține conectat la cei dragi. Și deși multe companii vând astfel de ceasuri smart la prețuri mari, HUAWEI au demonstrat că nu e nevoie să cheltui o mică avere pentru a avea toate funcțiile și măsurătorile de care ai nevoie. Poți vedea review-ul complet al celui mai nou ceas al producătorului chinez, HUAWEI Watch Fit 3, în recenzia mea completă de aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button