Telefoane

Google Pixel 2 va fi lansat pe 5 octombrie

Fanii telefoanelor Android care costă mai mult decât un iPhone se vor putea bucura în curând de un nou competitor pe piață, sub forma lui Google Pixel 2.

Compania tot n-a prea oferit detalii oficiale despre mobil deocamdată, dar judecând după cât de bună este securitatea informațiilor din industrie, leak-urile probabil sunt adevărate. Nu de alta, dar erau corecte cam în totalitate în cazul lui Smasung Galaxy Note 8. Așa că atunci când cel mai recent zvon, venit de la Evan Blass, spune că Google Pixel 2 va fi lansat în ziua de 5 octombrie, foarte probabil este corect.

Blass a mai spus și că telefonul se va folosi de noul chipset Snapdragon 836, o variantă rafinată a lui 835, care se află acum în cam fiecare smartphone high end. Nu ar trebui să vă așteptați la un salt masiv de performanță, la fel cum nu a fost nici la trecerea de la Snapdragon 820 la 821.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre Google Pixel 2 și numeroasele sale variante, vă încurajez să aruncați o privire peste articolele anterioare despre ce zvonuri au apărut referitoare la acest nou telefon.

[Kit Guru]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button