Telefoane

Zvon: Google Pixel 2 ar putea avea un ecran 4K

Un nou zvon a început să își facă simțită prezența despre succesorul lui Google Pixel 2, și anume, că ecranul său va primi un upgrade considerabil.

În locul ecranului standard de 1080p, Pixel 2 ar urma să suporte chiar rezoluția de 4K, ceva ce nu este tocmai comun la telefoanele mobile contemporane. Nu este vorba de ceva care să fi fost confirmat de către Google, dar ar fi câteva lucruri care să facă acest zvon credibil.

Pe de o parte, ar fi prețul telefonului. Nu era de ajuns că Google Pixel în sine costa cât o mașină, dar succesorul său se zvonește a fi cu 50 de dolari mai scump. Apoi, Google tot încearcă să împingă platforma Daydream ca fiind direcția în care să se îndrepte VR pe mobile, iar având un ecran de rezoluție 4K pe telefonul propriu ar servi ca o demonstrație destul de bună a nivelului de calitate pe care îl poate atinge conceptul.

Zvonurile anterioare indicau și posibilitatea ca Pixel 2 să aibă și o varianta cu trăsături inferioare, a cărui preț nu va fi tocmai cât cel al unei mașini perfect funcționale.

[Inquisitr]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button