Telefoane

Google Pixel 2 ar putea folosi un chipset nou

Știrea aceasta probabil are să vină ca un șoc pentru voi, dar noul Google Pixel, deși este un telefon de talie flagship, s-ar putea să nu folosească Snapdragon 835, aproape ca fiecare alt telefon care ocupă această categorie de preț.

Pe cât de uluitoare ar fi vestea, nu ar trebui să mirați prea mult dacă nu veți observa o diferență prea mare, deoarece Google Pixel 2  XL și geamănul său diminutiv se vor folosi de Snadragon 836.

Această informație nu vine direct de la Google, nu este confirmată încă nici de Qualcomm, dar circulă prin ceea ce unii ar descrie ca fiind zonele mai de încredere ale aleilor întunecate ale industriei. Acest chipset și-ar face debutul cu seria Google Pixel 2 și ar oferi cu aproximativ 10% mai multă putere de calcul, comparativ cu predecesorul său direct. Nu este vorba de vreun salt tehnologic, ci doar o mică rafinare a procesorului, similară cu ce a reprezentat Snapdragon 821 pentru 820.

Desigur, asta se bate cap în cap cu informația de acum două săptămâni care spunea că Google Pixel 2 va avea un Snapdragon 835 la bord. Priviți totuși partea bună. Dacă va avea un chipset nou, atunci prețul probabil la fel de ridicol de mare al telefonului va părea aproape de parcă ar fi în vreun fel justificabil.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. sunt sigur ca se va vinde in draci. Adevarul e ca am vazut o groaza de oameni pe strada cu acest telefon, de fapt i-am si numarat: 0. Nu contest ca telefonul nu ar fi bun, dar la pretul exorbitant pe care il cere Google pe el, exista alternative mult mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button