Telefoane

Leak-uri noi despre Google Pixel XL 2

Google Pixel XL 2 este un telefon ce ar trebui să fie anunțat în viitorul foarte apropiat, dar la cum funcționează securitatea în această industrie, pare că deja știm cum arată și ce funcții noi va conține.

Imaginea de mai jos și-a făcut apariția recent pe internet, indicând un design similar cu cel al telefonului de anul trecut, tot cu o singură cameră. Pixel n-a făcut saltul la ansamblul dublu de senzori, din moment ce avea deja o cameră cu un nivel de calitate foarte bun. Iar pe lângă aspectul său, avem și câteva detalii despre potențiale funcții noi

Telefonul ar include de această dată un senzor ce poate să detecteze atunci când aparatul este strâns, și va folosi acest input pentru control. Spre exemplu, s-ar putea răspunde la telefon în acest fel, s-ar putea respinge apeluri, sau poate fi invocat asistentul Google. Funcția a mai fost văzută în trecut la HTC U11, iar faptul că HTC produce unul din telefoanele Pixel de anul acesta nu este o coincidență.

Apoi, dacă zvonurile sunt corecte, Google Pixel XL 2 va include un ecran OLED ce poate fi lăsat permanent deschis, pentru a putea afișa ceva informații utile, care să nu consume tocmai multă energie, ca un ceas. Alte detalii mai concrete despre telefon includ prezența unui Snapdragon 835 (fiindcă ce altceva ar avea?), un ecran de aproape 6 inch ce poate reda rezoluția de 2880×1440 și un preț care probabil va face un iPhone să pară ieftin.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button