Telefoane

Telefoanele Google Pixel 2 ar putea avea doi producători diferiți

Câteva informații noi au început să își facă apariția pe internet despre noile telefoane din seria Pixel, de la Google. Informații care arată posibilitatea ca HTC să nu mai fie producătorul lor, cel puțin nu în totalitate.

Inițial a fost apariția unui raport pentru un bug de Android, ce identifica LG ca producător pentru un dispozitiv cu numele de cod Taimen, despre care se știe că este din seria Google Pixel 2. Apoi a venit și o confirmare de la o sursă confidențială, pentru Android Police, că LG se ocupă de realizarea noului telefon.

Asta ridică însă o întrebare. Ce s-a întâmplat cu HTC?

Inițial, erau trei modele de telefon Google Pixel 2 în dezvoltare, Walleye, Muskie și Tiamen. Primele două erau făcute pentru a înlocui direct Pixel și Pixel XL, având aceleași dimensiuni de 5 și 5.5 inch, iar Tiamen era un model și mai mare, de 5.7 inch. Modelul Muskie a fost anulat între timp, ceea ce înseamnă că telefonul care va purta numele Pixel XL 2 va fi produs de LG. Însă Pixel 2 încă ar mai putea fi produs de HTC.

Acum câteva luni umbla vestea că Google a făcut o investiție considerabilă, de mai bine de 800 de milioane de dolari, la LG pentru a se asigura că următoarele generații de telefoane Pixel vor beneficia de un ecran curbat, de tipul OLED.

Cine exact produce telefoanele și cum, vom ști cu siguranță abia când noile modele vor fi dezvăluite în mod oficial de către Google, cel mai probabil pe la toamnă.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button