Tech&ITȘtiri

Câștigătorii de la The Game Awards, ce au căutat românii pe Google în 2022 și căștile cu care arăți ca Sub-Zero

Rezumatul săptămânii 5-11 decembrie

Este luni, și așa cum te-am obișnuit deja, este vremea să îți povestesc despre lucrurile interesante care s-au petrecut în domeniul tehnologiei și nu numai, în săptămâna care tocmai a trecut. Și ce mai săptămână a fost, plină de lansări, gale de premiere, știri interesante și câte și mai câte. Dar să le luăm pe rând.

Fără îndoială subiectul principal de luna trecută a fost decernarea premiilor The Game Awards. Elden Ring a avut onoarea de a fi încoronat drept „Jocul Anului 2022”, în timp ce God of War: Ragnarok a obținut o grămadă de alte premii pentru categorii precum „Best Narrative” și „Best Action/Adventure”.

Lucrurile nu s-au terminat aici, însă, și au urmat și niște anunțuri foarte interesante precum DLC-ul singleplayer pentru Cyberpunk 2077 dar au fost prezentate și alte titluri precum Hades II sau Death Stranding 2. Poți citi articolul lui Marinake în întregime aici.

Săptămâna trecută am fost la un eveniment Google legat de ce au căutat românii mai abitir în 2022. Mi-am scris și eu impresiile și am trecut prin revistă câteva topuri care mi s-au părut mai interesante. Spre exemplu, știai că cea mai căutată pe Google persoană din România a fost Florin Salam? Sau că cel mai căutat termen pe Google a fost Ucraina? Poți să citești mai multe detalii aici.

Dacă vrei să râzi puțin, am ceva pentru tine: Dyson lansează o nouă pereche de căști… speciale. Dyson Zone vin și cu un sistem de purificare al aerului care promite că blochează 99% din toate particulele dăunătoare și te fac să arăți fix ca Sub-Zero din Mortal Kombat. Practic, cel mai mare dezavantaj al dispozitivului este probabil că te mai poți trezi din când în când strigând „GET OVER HERE!” pe stradă. Mai multe detalii aici.

Ultimul dar cu siguranță nu cel din urmă articol interesant are în centrul său Uniunea Europeană. Și poate te gândești că urmează să zic cine știe ce legat de război, probleme de natură economică și socială, dar nu. Pe scurt, UE a dat o petrecere în metavers care a costat o poală de bani la care nu a venit nimeni. E trist și al naibii de amuzant în același timp, iar dacă ești curios poți citi mai multe aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button