ȘtiriTech&IT

Acum poți testa funcțiile Galaxy AI și pe telefoane non-Samsung. Chiar și iPhone

Poate că Galaxy S24 este vedeta, dar Galaxy AI este cu siguranță cea mai importantă inovație prezentată de Samsung la început de 2024, noile funcții bazate pe inteligență artificială reprezentând „sarea și piperul” atât pentru actuala generație de telefoane inteligente, dar mai ales pentru generațiile viitoare.

Samsung a actualizat portalul TryGalaxy.com pentru a arăta și câteva dintre experiențele Galaxy AI rezervate posesorilor de telefoane Samsung compatibile. Așa cum probabil ți-ai dat seama, nu poți avea cu adevărat funcționalitatea Galaxy AI prin simpla accesare a unei aplicații web. Dar poți măcar experimenta funcțiile One UI 6.1 pe actualul telefon cu Android, sau chiar pe iPhone, rămânând să decizi mai târziu dacă merită sau nu trecerea la un telefon Samsung.

Luând forma unui tur ghidat al funcțiilor disponibile pe noile dispozitive Samsung, experiența nu-ți oferă prea multă libertate și nici nu e totuna cu testarea dispozitivului într-un showroom, dar merită încercată chiar și dacă tocmai ți-ai cumpărat un astfel de telefon, prezentările incluse servind ca un bun instructaj pentru cei neinițiați.

Samsung a creat portalul Try Galaxy mai întâi pentru ademenirea utilizatorilor de iOS care „cochetează” cu ideea trecerii la un telefon cu Android. Însă de acum experiențele Try Galaxy pot fi încercate și folosind telefoane cu Android, în ideea că poate nu ai avut niciodată un telefon Samsung și ai vrea să încerci experiența Galaxy.

Printre funcțiile Galaxy AI disponibile spre a fi experimentate în tururi ghidate se numără Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist și Circle to Search.

Reamintim că Samsung a confirmat recent lista dispozitivelor care primesc actualizare la One UI 6.1 și implicit Galaxy AI. De asemenea, Samsung a publicat și o listă cu funcțiile Galaxy AI pe care le vei primit pe telefonul tău de generație anterioară.

Pentru a încerca funcțiile Galaxy AI vizitați www.trygalaxy.com din browser-ul web al telefonului și urmați instrucțiunile de pe ecran. Pentru utilizatorii de Android, site-ul web recomandă instalarea unei aplicații.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button