Gaming

Fallout 4 va primi un update next-gen, Fallout 76 primește un event de Halloween

În timp ce Skyrim este disponibil pe trei generații diferite de console, Fallout 4 a fost limitat doar la generația trecută, mai exact Xbox One și PlayStation 4. Dar asta se va schimba curând. Bethesda tocmai a anunțat că va porta Fallout 4 pe console next-gen, iar noul update va aduce un mod performance pentru gaming la 120 fps, suport pentru rezoluția 4K, mai puține bug-uri și conținut nou, prin intermediul Creation Club.

În anunț, cei de la Bethesda nu au dat cu exactitate o dată oficială, dar ne-au promis că vom vedea jocul Fallout 4 portat pe Xbox Series X/S și pe PlayStation 5 anul viitor, adică în 2023. Pe lângă asta, jucătorii de Fallout 76 au primit content nou prin intermediul unui event de Halloween, iar oricine intră în joc va primi un item care are legătură cu aniversarea de 25 de ani a francizei. În plus, cei care au o subscripție Prime Gaming sau Xbox Game Pass vor primi un bundle de iteme cosmetice, cu aceiași tematică.

Dacă tot am vorbit de Fallout 76, am și o veste tristă. Recent, Ferret Baudoin, senior developer în cadrul companiei și lead designer pentru 76 a murit după mai multe complicații în urma unei operații de cancer. Acum câteva zile, comunitatea jocului a ținut un eveniment caritabil în memoria lui și au fost strânși bani pentru St. Jude Children’s Research Hospital.

Ai motive să fii entuziasmat dacă ești fan Bethesda. Mai sunt doar câteva luni rămase până la lansarea Starfield, următorul RPG din catalogul dezvoltatorului american și cam doi ani până la lansarea The Elder Scrolls VI, iar portarea celui de-al patrulea joc pe consolele noi pică tocmai bine pentru cei care și-au vândut vechiul PS4 ca să-și cumpere PS5. Mai mult, se pare că Fallout 76 a evoluat mult de la lansarea dezastruoasă de care a avut parte acum fix patru ani, iar jucătorii care au rămas pe meleagurile post-apocaliptice ale jocului sunt mulțumiți de stadiul în care jocul se află, în acest moment.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button