Gaming

The Elder Scrolls 6 a intrat în pre-producție, iar Fallout 5 îi va urma

Cu puțin noroc, planeta noastră va fi în continuare locuibilă atunci când Elder Scrolls 6 și Fallout 5 vor fi lansate. Bine, că probabil voi avea nepoți sau voi fi chel la vremea aceea este partea a doua, dar mă mulțumesc cu ideea ce cele două jocuri vor exista în cele din urmă. Aceasta a fost promisiunea lui Todd Howard în cadrul unnui interviu, la scurt timp după ce a adus în discuție lansarea lui Starfield pe Xbox Series X și pe PC, la showcase-ul extraordinar organizat de Microsoft.

Șeful Bethesda Game Studios a confirmat că The Elder Scrolls 6 a intrat în pre-producție, iar odată ce jocul se lansează în cele din urmă, Fallout 5 va fi următorul la masă. La un calcul simplu, opinez că mai avem de așteptat cam vreo două decenii, primul pentru Elder Scrolls 6 și cel de-al doilea dedicat dezvoltării lui Fallout 5. Ce-i drept, dezvoltatorii chiar nu se grăbesc și mai zăbovesc din când în când și asupra altor proiecte, deci poate tocmai de aceea Strarfield a fost foarte tăcut în ultimii ani, fiind dezvăluit așa cum trebuie abia săptămâna trecută.

Da, Elder Scrolls 6 se află în pre-producție și vom începe să lucrăm la Fallout 5 după aceea. Deci, orarul nostru va fi plin pentru o bună bucată de vreme. Mai avem și alte proiecte la care revenim din când în când, dar ele cer mult timp. Îmi doresc să grăbim finalizarea, chiar îmi doresc să le lansăm. Ne dăm toată silința, dar vrem ca toate să fie cât mai bune posibil pentru toți

The Elder Scrolls 6 va fi cadoul meu pentru nepoți

Starfield și The Elder Scrolls 6 au fost anunțate oficial în 2018, dar măcar avem o dată orientativă de lansare pentru cel dintâi, după o amânare bruscă. Se estimează că mai avem de așteptat până în 2027 pentru The Elder Scrolls 6, ceea ce înseamnă că Fallout 5 ar debuta cel mai devreme în…2032-2033? Hai 2033, ca să fie o coincidență frumoasă între Fallout 5 și acțiunea din Metro. Distanțele astea astronomice sunt specificate în cazul în care Bethesda vor fi singurii care se vor ocupa de cele două jocuri, fără să paseze mare parte din dezvoltare, să zicem, lui Obsidian Entertainment, studio care este ocupat la rândul său cu alte proiecte (Pentiment, Avowed, The Outer Worlds 2).

Și când te gândești că ultimul Fallout a făcut ohci în 2015, ajungi să-ți dai seama că timpul este relativ și că îmbătrânești pe repede înainte. Poate că fanii RPG-ului postapocaliptic își mai pot îndulci așteptarea butonând îmbunătățitul Fallout 76, în vreme ce tabăra opusă este ocupată cu noul expansion pentru The Elder Scrolls Online, dar asta nu face decât să crească și mai mult așteptările pe care le avem de la Bethesda pentru noile jocuri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button