GamingPC&Consoles

Jocul DOOM poate fi rulat acum și pe un… tractor

Până acum, am văzut jocul ăsta rulat cam pe orice, de la un bec inteligent de la Ikea până la un test de sarcină, sau chiar pe oile din Minecraft. Până și jocul DOOM poate rula DOOM. Acum, cel mai nou „device” pe care poți rula jocul ăsta este un tractor. Da, un tractor. Dacă ești fermier și fan al jocului în același timp, asta ar trebui să fie cea mai tare zi din viața ta.

În cadrul evenimentului DefCon 2022 din Las Vegas, eveniment dedicat hacking-ului care a fost susținut între 11 și 14 august, hackerul Sick Codes a prezentat un computer de bord modificat al unui tractor John Deere, pe care acesta l-a programat astfel încât să ruleze DOOM. Această demonstrație a avut scopul de a aduce în atenția publicului faptul că fermierii sunt foarte limitați în folosirea propriului echipament, în comparație cu lucrurile de care acesta este capabil.

Hacker-ul Sick Codes a reușit, ajutat de un alt hacker/modder cu porecla Skelegant, să creeze o versiune a jocului DOOM cu o tematică interesantă: viața de fermier. În versiunea asta n-o să-ți mai folosești drujba, arma sau mâinile goale pentru a căsăpi monștri. Acum te vei urca la volanul unui tractor și îl vei conduce pentru a călca un număr cât mai mare de demoni. Avem astfel un DOOM mai family-friendly, pentru că a călca demoni cu tractorul este o modalitate mult mai prietenoasă de a-i omorî decât cu o drujbă sau cu un shotgun în față.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button