GamingMORERSS PaginaDeMedia

Acum poti rula DOOM si pe…Oile din Minecraft

Daca nu v-ati plictisit de faptul ca DOOM poate rula pe frigidere inteligente, pe calculatoare de buzunar, pe teste de sarcina sau pe un sistem alimentat de 45 de kilograme de cartofi, atunci probabil veti vrea sa stiti ca jocul si-a facut loc si pe lana patratoasa a oilor din Minecraft.

Un tip pe nume Trey Del Bonis a creat un mod pentru Minecraft intitulat „rottenplayer”, care detecteaza input-ul video si schimba culorile oilor in functie de acesta. Mai pe scurt, ce se deruleaza in videoclip este proiectat si pe adunatura de oi.

Teoretic, nu te poti „juca” efectiv Doom pe oi, dar creativitatea modder-ului este de apreciat, la fel cum alti oameni au fost la fel de creativi si au rulat Doom si pe imprimante sau pe draciile amintite anterior. Nu m-as mira insa ca, in viitorul apropiat, sa poti juca de-a binelea Doom prin aceasta metoda, din moment ce Minecraft este destul de permisiv cu ideile nazdravane ale comunitatii online (calculator functional realizat din redstone si alte asemenea).

Ca demonstratie, Del Bonis a redat atat clasicul shooter, cat si clipul piesei Never Gonna Give You Up a lui Rick Astley.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button