GamingPC&Consoles

DOOM poate rula în orice mediu, inclusiv în DOOM

Gata, deja chestia asta scapă de sub control! Adică poți rula DOOM pe teste de sarcină, pe ecranele de comandă de la McDonald’s, pe frigider ori chiar și pe un PC virtual construit în Minecraft. Dar ultima născocire a internetului este ceva care mi-a scrântit puțin mintea pentru că cineva a reușit să instaleze și să joace DOOM… în DOOM. Stați să iau o gură de aer și vă povestesc cum stă treaba.

Buuun, deci; cineva a reușit să injecteze în veriunea de DOS a jocului o altă versiune modernă numită Chocolate. Cumva, chestia asta i-a oferit jocului emulat un aspect cinematografic care îl face să iasă în evidență față de jocul original. Faptul că s-a mers atât de departe încât creatorul a proiectat și o sală de cinema în care să poți urmări gameplay-ul este doar un bonus.

În videoul pe care l-am atașat mai sus puteți vedea și procesul care a dus la această… reușită?! Nu știu să vă explic cu lux de amănunte toți pașii, însă știu sigur că așa ceva nu am mai văzut până acum. Și cine știe? Poate că data viitoare vom vedea ceva și mai inedit, precum GTA V rulând în sala de cinematograf din DOOM. Sau poate că cineva o să găsească ceva și mai ciudat pe care să ruleze acest joc.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button