Tech&ITȘtiri

Ultima strigare pentru Diablo IV beta, Winamp a revenit și schimbarea monumentală a iOS 17

Rezumatul săptămânii 17-23 aprilie

Așa cum v-am obișnuit deja, a venit acea zi din săptămână când discutăm despre cele mai importante și interesante știri care s-au întâmplat în ultimele 7 zile, din domeniul tehnologiei. Trebuie să recunosc că ultima săptămâna a fost una foarte bună din perspectiva lucrurilor noi care s-au întâmplat, așa că hai să nu o mai lungim aiurea și să începem.

În primul rând, vreau să dau de știre tuturor gamerilor de aici care nu au apucat să încerce Diablo IV, cel mai nou joc de la Blizzard, în prima fază de open beta, că mai au o șansă să o facă. Noua sesiune de testare a venit neanunțată, iar dacă încă ești pe gânduri și nu știi dacă să îți cumperi sau nu Diablo IV, acum e ultima șansă să te joci pe gratis. Data când va avea loc ultima fază beta a Diablo IV și ce va cuprinde ea găsești în articolul meu.

Următoarea știre este despre Winamp, programul preferat al tuturor celor care au ascultat muzica prin anul 2005. Pe măsură ce serviciile de streaming precum Spotify, Tidal și Apple Music au prins avânt, necesitatea unui player pentru muzica descărcată în calculator a scăzut. Dar uite că Winamp a revenit în forță… kinda. Nu mai e același pe care îl știai tu, iar dacă vrei să afli mai multe, aruncă un ochi pe articolul lui Marinake.

Un alt subiect arzător este cel al aplicațiilor instalate din surse terțe pe iPhone. Încă de când Steve Jobs a prezentat primul iPhone pe scena Macworld 2007, singura soluție pentru a instala programe din altă parte în afară de AppStore era să îți faci jailbreak la telefon, ceea ce nu e deloc sigur, îți anulează garanția și este și destul de complicat. Acum, însă, forțați de Uniunea Europeană, Apple va renunța la această limitare. Mai multe detalii aici.

Review-ul săptămânii are în centrul său noua placă video RTX 4070 de la Nvidia, placa pe care mulți dintre voi o vor cumpăra. Ce poate în jocuri, ce știe să facă și cât costă afli în recenzia lui Marinake.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button