PC&ConsolesGaming

Blizzard au anunțat ultima fază de testare pentru Diablo IV înainte de lansare

În ciuda faptului că Blizzard a anunțat cu mare fast că Diablo IV „has gone gold” (expresie ce semnifică faptul că dezvoltarea propriu-zisă a luat sfârșit), compania a mai pus la cale încă o fază de testare înainte de lansarea oficială. Mai exact, toți cei interesați să guste din ce are jocul de oferit o pot face în perioada 13-14 mai, în ceea ce dezvoltatorul numește „Server Slam”.

Practic, e vorba despre un test de stres pentru servere, dat fiind faptul că Diablo IV va funcționa mai mult ca un MMO decât versiunea anterioară. În plus, toate recompensele speciale pe care Blizzard le-a dat dacă ai participat în versiunile anterioare de test (titluri, mount etc.) vor fi disponibile din nou, deci dacă le-ai ratat prima dată, acum e un moment bun să remediezi problema. Pe lângă recompensele deja existente, ne vom putea bucura și de unele noi, adăugate special pentru acest eveniment.

Dar vestea cea mai bună abia acum vine, pentru că se pare că cei de la Blizzard și-au notat toate problemele pe care jucătorii le-au raportat în prima etapă de test a jocului. Astfel, ne putem aștepta să vedem mult așteptatele buff-uri pentru clasa Barbarian, un drop rate scăzut al legendarelor și suport pentru DLSS 3 pentru jucătorii de Diablo IV pe PC.

Good stuff, și mă bucură faptul că, contrar istoriei lor tumultoase, Blizzard ascultă de feedback-ul publicului. Cealaltă perioadă de test a mers chiar bine, coada de la intrarea în joc a fost de cele mai multe ori inexistentă sau foarte scurtă și nu am auzit plângeri prea mari legate de lag sau alte probleme tehnice (mai puțin când treceai dintr-o zonă în alta, sper ca asta să fie rezolvat), deci mă aștept la același lucru și de la acest test. Dacă încă te gândești și nu ești convins că merită să te joci și tu Diablo IV când apare, pe 6 iunie, mai ai o ocazie să îi dai o șansă.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button