Știri

AWP-ul din CS:GO a primit un nerf semnificativ, bateria pentru mașini care se încarcă în 2 minute și plasturele… smart?

Rezumatul săptămânii 21-27 noiembrie

E luni, ziua în care nici iarba nu crește. Bine, poate că nu crește și din cauză că suntem la finalul lunii noiembrie iar temperaturile încep să coboare până la limita înghețului, dar astea sunt detalii. Bine măcar că avem o mini vacanță săptămâna asta, așa că urez un „la mulți ani” timpuriu tuturor celor care poartă numele Andrei sau Andreea.

Și pentru că este luni, asta înseamnă și că este un moment bun să trecem prin revistă lucrurile interesante care s-au întâmplat săptămâna trecută. În nicio ordine anume, iată subiectele importante din săptămâna 21-27 noiembrie.

Prima știre vine pentru pasionații de headshot-uri pe Dust2. AWP-ul, una dintre cele mai emblematice arme din CS:GO, a primit un nerf semnificativ. Fiecare apăsare de trăgaci va conta de două ori mai mult ca până acum, deoarece sniper-ul va avea doar 5 gloanțe în loc de 10 ca până acum. În continuare este posibil să faci un ace fără să încarci, dar asta înseamnă și că va trebui să omori din prima toți jucătorii echipei adverse. Mai multe detalii despre noul update din CS:GO poți citi aici.

O altă știre de-a dreptul interesantă este cea a bateriilor eTechnology. Aceste celule sunt proiectate de un start-up elvețian și se pot încărca la 80% în 72 de secunde și la 100% în două minute și jumătate. Conform echipei de ingineri din spate, acestea au și o durată de viață mult mai mare față de cea a bateriilor tradiționale care se instalează acum pe mașini, ceea ce este foarte bine. Poți citi mai multe aici.

Dacă te-ai săturat ca rana ta de pe deget sau de pe picior să se vindece într-o săptămână, e bine să știi că un grup de cercetători au dezvoltat un plasture smart care poate grăbi vindecarea cu 25%. Plasturele folosește electrostimularea și biosenzori pentru a adapta tratamentul la evoluția rănii iar tehnologia din spate ar putea revoluționa acest segment al plasturilor pentru totdeauna. Mai multe detalii aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button