GamingPC&Consoles

AWP-ul din Counter-Strike: Global Offensive a primit un nerf important

Schimbările mai afectează și M4A1-S, dar și Dust II

Când vorbim despre arme emblematice din jocuri video, AWP este un nume care mereu va ieși în evidență. Generații întregi de gameri s-au bucurat de această armă și de-a lungul anilor nu prea a suferit modificări… până acum. Cel mai nou update al lui Counter-Strike: Global Offensive vine cu câteva modificări interesante: fiecare încărcător de AWP vine cu 5 gloanțe, M4A1-S face mai puțin damage la distanțe mari, iar Dust II a fost înlocuit în lista de hărți Active Duty cu Anubis.

Cea mai mare schimbare de pe această listă este nerf-ul pe care l-a primit AWP-ul. Pentru cei care nu știu, un nerf se referă la momentul în care dezvoltatorii fac o armă mai puțin eficientă pentru a echilibra jocul. Termenul este inspirat de armele de jucărie cu același nume și cred că este evident de ce a fost ales. Deci arma care a făcut din jucători precum KennyS și s1mple adevărate legende ale jocului, a primit un downgrade. În acest fel, fiecare glonț este mult mai important și lunetiștii vor trebui să fie mai precauți.

M4A1-S se află la polul opus, fiind una dintre cele mai „modificate” arme din CSGO. A avut ba 20, ba 25 de gloanțe, a suferit schimbări de preț, schimbări de damage și tot felul de ajustări din astea. Valve a avut mereu ceva de modificat la această armă, iar acum se pare că damage-ul la distanță a fost chestia care îi deranja pe dezvoltatori.

Într-un final ajungem și la povestea cu Dust II și Anubis. Ca și context, joc CSGO încă de pe când a apărut. Din cele peste 5.000 de ore adunate în jocul ăsta, cel puțin 1.000 dintre ele sunt pe Dust II și oricât de mult aș iubi cea mai populară hartă din istoria jocurilor video, îmi pare bine că este trasă pe dreapta pentru o perioadă. Anubis oferă un aer fresh, iar la campionatul Major din Paris de anul viitor o vom vedea in acțiune și într-un spațiu competitiv.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button