Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zvon: tot ce e nou în iPhone 8

/
/
/

Ok, n-are sens să ne ascundem după deget… este lucru știut de multă vreme că foarte puține tehnologii dintr-un iPhone sunt cu adevărat noi. În cazul de față, iPhone 8 a adus unele inovații, dar majoritatea elementelor sunt împrumutate, fie de la modele anterioare de iPhone (cum ar fi spatele din sticlă întâlnit prima dată la iPhone 4 și 4s), fie de la competiție.

Într-unul dintre interviurile acordate, Tim Cook a declarat:

Nu simțim o nevoie tensionantă de a fi primii. Pur și simplu nu avem această predispoziție. Țelul nostru este să fim cei mai buni și să oferim utilizatorilor ceva ce să facă cu adevărat diferența în viețile lor.

Cook a vorbit aici despre dezvăluirea noului HomePod. Dar ar fi putut la fel de bine să se refere la orice alt produs Apple.

Recent, Bloomberg a publicat un articol interesant în care face o trecere în revistă a tuturor tehnologiilor care sunt de așteptat să se regăsească în noul iPhone 8, și cine a folosit pentru prima oară tehnologia respectivă. Așa cum subliniază și Bloomberg, Apple rareori încearcă să fie primii care folosesc o tehnologie anume, preferând să aștepte până sunt capabili să creeze cea mai bună implementare.

Noul iPhone nu va fi un exemplu de inovație, ci mai mult o chestiune de perfecționare a funcțiilor existente deja în dispozitivele concurenței. De nenumărate ori, Apple a mers pe ideea de „cel mai bun, nu primul”, preluând din tehnologiile și caracteristicile făcute de mântuială de rivalii săi, și implementându-le suficient de bine pentru a stimula adoptarea la scară largă.

Articolul citat prezintă și o cronologie a funcțiilor, arătând cine ce a creat și când.

Deși există suficiente speculații în ceea ce privește presupusele caracteristici ale lui iPhone 8, scurgerea firmware-ului pentru HomePod au dat destul de multă credibilitate zvonurilor.

Este de așteptat ca în fruntea listei cu caracteristici principale să se regăsească display-ul OLED cu marginile aproape inexistente, recunoașterea facială ce va înlocui senzorul de Touch ID și încărcarea fără fir.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar