Tech&IT

Utilizatorii Xiaomi își pot face backup pozelor în Google Photos direct din aplicația implicită

Veste bună pentru toți utilizatorii de telefoane Xiaomi! Curând, toți cei care vor să își salveze pozele în Google Photos o pot face din aplicația implicită de galerie, fără să mai fie nevoie să descarce aplicația de la Google. Asta înseamnă că utilizatorilor le va fi mult mai ușor să își țină toate amintirile într-un loc sigur și să le acceseze de pe alte dispozitive.

Pe lângă backup-ul propriu-zis de conținut, cei care și-au salvat anterior pozele in Xiaomi Cloud vor putea să le transfere în Google Photos cu ușurință. Inițial, implementarea acestei funcții va începe pe dispozitivele existente din Singapore, urmând ca mai apoi să fie disponibilă pe toate telefoanele Xiaomi din lume. Mai mult, dacă alegi să îți treci pozele în cloud-ul Google, e bine să știi că vei avea la dispoziție 100 GB de stocare în loc de 15 cât este standard, timp de trei luni. De menționat este că această stocare în plus este temporară, iar dacă vrei să continui să o folosești, va trebui să-ți cumperi un abonament Google One, care include printre altele funcții de editare a pozelor îmbunătățite, funcție de partajare în familie, dar și alte ajutoare utile.

Toate astea reprezintă, din punctul meu de vedere, o mișcare foarte bună a producătorului chinez, atât pentru utilizatorii deja existenți cât și pentru cei noi. Pentru cei care deja aveau un telefon Xiaomi, faptul că își pot trece pozele cu ușurință în Google înseamnă că au acces la o suită mai puternică de funcții extra, iar utilizatorii noi, cu marea majoritate a pozelor deja în Google Photos, pot acum să își urce pozele noi direct în Google, fără să mai aibă colecția de amintiri împărțită prin mai multe locuri.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button