Știri ITRSS PaginaDeMedia

De acum îți poți transfera fotografiile de pe iCloud Photo Library pe Google Photos

Apple și Google sunt un fel de inamici naturali, dar ce te faci când vrei să pui tot ce ai mai de preț pe iCloud Photo Library și în buzunarul taberei inamice, și anume Google Photos? Probabil că Apple nu ține prea multă ranchiună și încearcă să ofere un sistem flexibil și ușor de gestionat, pe lângă proiectele sale diverse.

Procedura în sine este detaliată de către Apple. Tot ceea ce trebuie să faci este să te conectezi cu Apple ID și să urmezi pașii pentru a selecta “transfer a copy of your data”. Astfel, toate fotografiile, videoclipurile și albumele își vor face loc de pe iCloud Photo Library pe Google Photos. Compania menționează că transferul poate dura între trei zile și o săptămână.

iCloud Photo Library și clonarea parțială

Totuși, există câteva excepții. Ceea ce ține de shared albums, smart albums, photo stream content, live photos, metadate și fișiere media care nu sunt stocate de serviciul nu vor putea părăsi iCloud. Interesant este de rumegat și afirmația Apple cu privire la live photos. De regulă, iPhone-urile realizează live photos din fabrică, și este puțin neclar dacă fotografia în sine este incompatibilă în totalitate cu procedura sau va fi transferată fără efectele video.

Serviciul acesta îți permite să clonezi fișierele, deci, dacă te plictisești de iCloud Photo Library, tot va trebui să îți ștergi manual conținutul. Pentru început, procedura este disponibilă în Australia, Canada, Uniunea Europeană, Islanda, Liechtenstein, Noua Zeelandă, Norvegia, Elveția, Regatul Unit și Statele Unite.

Deci, câtă vreme ai destul spațiu pe Google Photos (de când cu modificările limitei, lucrurile cam scârțâie), poți să îți faci liniștit o copie a fișierelor de pe iCloud Photo Library, pentru a putea jongla oricând cu produsele iOS și Android.

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button