GamingRSS PaginaDeMedia

Xbox și-a anunțat prezența la Gamescom 2021 – Când va începe showcase-ul dezvoltatorului și ce jocuri am putea vedea?

E3 a venit și a trecut, lăsând în urmă o prezentare pe cinste din partea Xbox și Bethesda. Cel dintâi nu va lipsi din cadrul Gamescom 2021, încă un eveniment important din lumea gaming-ului. Pe această cale, Xbox a anunțat data în care al său livestream de la Gamescom 2021 va fi transmis.

Xbox s-a dezvoltat foarte rapid, devenind unul din cele mai importante nume din industrie datorită ecosistemului său din care face parte avantajosul Game Pass și flexibilitatea acestuia. Compania are în plan multe proiecte importante iar acest lucru ridică mari așteptări. La fel ca la E3, ne putem aștepta ca Xbox să-și prezinte noile jocuri de Series S. Pe unele dintre ele am avut ocazia să le vedem, dar există șansa ca dezvoltatorul să dezvăluie și producții-surpriză.

Când va începe livestream-ul Xbox?

Gamescom 2021 se va desfășura în perioada 25-27 august, iar Xbox își va susține prezentarea cu o zi înainte, marți, pe 24 august, după cum menționează și postarea oficială de pe Twitter. Showcase-ul va putea fi urmărit pe YouTubeTwitchFacebook GamingTwitter, în vreme ce ziua de 26 august le va da ocazia și celor de la Bethesda să vină cu noutăți în întâmpinarea publicului (pe Twitch).

Reduceri pe durata evenimentului

În această perioadă, comunitatea din Europa va beneficia de reduceri de 75% pentru o selecție diversă de jocuri pentru Windows și Xbox. Detaliile suplimentare vor fi anunțate spre începutul Gamescom 2021, însă puteți arunca o privire peste pagina germană a dezvoltatorilor pentru a vă face o idee în legătură cu titlurile aflate la reducere.

Ce am putea vedea din partea Xbox la Gamescom 2021?

În ciuda situației incerte, anul 2021 este unul interesant din punct de vedere al lansărilor de jocuri. Xbox a reușit să aducă de partea sa entuziasmul fanilor prin mai multe titluri de referință, precum noile iterații Forza Horizon, Halo, dar și jocuri remasterizate cu potențial.

Pe 9 noiembrie 2021 Forza Horizon 5 duce mai departe atmosfera de festival combinată cu adrenalina curselor la viteză mare și poartă jucătorii pe teritoriul foarte variat din Mexic.  Noul joc va profita la maxim de puterea oferită de Xbox Series X și se folosește de tehnologia de ray tracing pentru a recrea cât mai fidel locațiile.

Nu pot să nu aduc în discuție și Halo Infinite, carea devenit ținta multor speculații odată cu leak-urile regăsite în fișierele destinate sesiunii de testing pentru multiplayer. Chiar și așa, jocul promite o campanie solidă, în care ne vom reîntâlni cu mascota Xbox, adică Master Chief. Halo Infinite trebuia să fie lansat odată cu Xbox Series X|S, însă planurile celor de la Microsoft nu au mers atât de bine și jocul a fost amânat, astfel încât îl vom vedea cel mai probabil spre sfârșitul acestui an (noiembrie?)

Fanii Diablo vor fi fericiți să afle că Diablo II Resurrected a primit o dată de lansare prin intermediul unui nou trailer. Jocul este considerat de mulți fani ca fiind cel mai bun din serie și tatăl RPG-urilor moderne, iar acum revine pregătit să încânte o nouă generație de jucători prin grafica remasterizată și gameplay-ul classic care a consacrat seria. Diablo II Resurrected va avea și un mod multiplayer care intră în stadiul Beta în August. Jocul complet va fi lansat pe 23 Septembrie 2021 pe PC, Xbox One și Xbox Series S|X.

Prezentarea Xbox din cadrul E3 2021 a fost bogată în anunțuri, iar printre acestea s-au numărat și câteva continuări ale unor francize iubite de mulți jucători. Mix-ul conține nume mai mult sau mai puțin cunoscute, cu francize deja clasice care încă au o bază de fani stabilă și dornică să exploreze mai mult. Acestea ar putea fi prezentate în detaliu și la Gamescom 2021, deci cu cât mai mult, cu atât mai bine:

  • Psychonauts 2 – Despre continuarea jocului din 2005 se vorbește deja de câțiva ani. Între timp s-a confirmat a doua venire a psihonauților, dar nimeni nu știa cum și când se va întâmpla; asta până acum. Jocul celor de la Double Fine va fi lansat pe dată de 25 August 2021 și va fi disponibil pe consolele Microsoft, PC și Game Pass.
  • STALKER 2: Heart of Chernobyl – Seria de jocuri survival-shooter revine după o absență de mai bine de zece ani și explorează iarăși zona devastată de accidentul nuclear de la Cernobîl. Trailer-ul a debutat în cadrul E3 2021 și conține și secvențe de gameplay care ne arată grafica superbă a noului joc ce va fi lansat pe 22 Aprilie 2022.
  • The Outer Worlds 2 – După succesul înregistrat de primul titlu, Obsidian Entertainment a anunțat lansarea unui sequel. Informațiile sunt foarte limitate în acest moment, dar se pare că jocul va fi lansat curând pe consolele next-gen de la Microsoft și pe PC.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button