GamingRSS PaginaDeMedia

Sesiunea beta pentru multiplayer-ul Halo Infinite a dezvăluit accidental spoilere din campanie

Lansarea lui Halo Infinite a fost amânată, jocul urmând a fi cel mai probabil lansat în ultimele luni ale lui 2021. Între timp, 343 lucrează de zor la campania și la componenta multiplayer a noului titlu din serie, cea din urmă fiind pentru moment centrul atenției dezvoltatorilor și a curioșilor de pretutindeni.

De pe 28 iulie și până pe 1 august, cei înscriși în porgramul beta au avut ocazia să încerce multiplayer-ul din Halo Infinite, însă această versiune ascunde mai multe decât lasă să se vadă. Cei cunoscuți drept dataminers nu s-au lăsat până n-au întors preview-ul pe toate părțile ca să descopere secretele.

Feriți-vă de spoilerele din povestea lui Halo Infinite!

Astfel, în fișierele multiplayer din cadrul sesiunii beta, aceștia au descoperit conținut rezervat exclusiv campaniei single-player, adică bucăți importante din poveste. Bineînțeles, eticheta de rigoare (spoiler) a fost aplicată, iar câțiva dintre exploratori au și început să le publice pe Reddit.

343 Industries a confirmat faptul că leak-urile sunt adevărate, dezvoltatorul incluzând accidental fișierele în preview-ul pentru multiplayer. Pe lângă părțile importande ale poveștii, au mai fost scoase la iveală și alte modul pentru mutiplayer, moduri care nu au fost puse la dispoziția testerilor la momentul deschiderii sesiunii beta.

Atenție, vă rog! Am introdus din greșeală o serie de fișiere destinate campaniei din Halo Infinite în acest build timpuriu. Din păcate, fișierele sunt spoilere. Astfel de leak-uri de afectează grav și le distrug tututor experiența de joc. Vă rog să fiți atenți la potențialele spoilere și nu le împrăștiați la rândul vostru. Joseph Staten, 343 Industries

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button