GamingRSS PaginaDeMedia

Prima sesiune beta de multiplayer pentru Halo Infinite va începe mâine

Lansarea lui Halo Infinite a fost amânată, jocul urmând a fi cel mai probabil lansat în ultimele luni ale lui 2021. Între timp, 343 lucrează de zor la campania și la componenta multiplayer a noului titlu din serie, cea din urmă fiind pentru moment centrul atenției dezvoltatorilor și al curioșilor de pretutindeni.

Studioul va da startul sesiunii beta pentru multiplayer mâine, 28 iulie. În cadrul beta-ului care poate fi accesat doar prin intermediul unei invitații, jucătorii (Halo Insiders) vor putea forma echipe de câte patru pentru a lupta împotriva boților pe o selecție de trei hărți, fiecare val de inamici devenind din ce în ce mai dificil de învins.

Halo Infinite promite un multiplayer extins

Alături de cafteala cu AI-ul, cei care vor participa la sesiunea de multiplayer vor putea încerca armele oferite de Halo Infinite în modul Academy. Pentru a putea experimenta opțiunile de customizare, jucătorii vor primi și un bonus in-game pentru a-și putea achiziționa echipamentul dorit. Această mică demonstrație le va oferi o privire de ansamblu în legătură cu viitoarele Battle Passes și Challenges, în vreme ce itemele vor putea fi achiziționate din Store, examinate în Armor Hall și păstrate doar pe durata sesiunii beta.

Tot acești Halo Insiders vor avea ocazia să testeze pentru prima oară Halo Waypoint, site-ul oficial transpus în aplicații pentru iOS și Android. Totodată, dezvoltatorii au oferit și niște informații despre procesul de selecție al testerilor. Este o combinație între utilizatori de pe diverse platforme (PC-uri în mai multe configurații, Xbox Series X și S) și preferințele pentru un profil de jucător valid pentru care utilizatorul a acceptat integrarea tool-urilor de diagnosticare  DXDIAG.

Doritorii încă se mai pot înscrie în programul beta Halo Insider pentru a se putea juca multiplayer-ul din Halo Infinite (până pe 1 august), presupunând că se numără printre norocoșii care vor fi aleși. Până atunci, eu rămân la curiozitățile mele legate de campanie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button