GamingȘtiri

Versiunea next-gen a lui The Witcher 3: Wild Hunt vine pe GeForce NOW

Poate ai auzit că The Witcher 3: Wild Hunt va primi o versiune nou-nouță,  care vine la pachet cu grafică mai bună, ray-tracing și tot felul de îmbunătățiri. Și o să fie disponibil încă din prima zi de la lansare pe NVIDIA GeForce NOW.

Experimentează grafică îmbunătățită, un DLC inspirat din seria The Witcher de pe Netflix și un nou mod foto pentru capturi de ecran cinematice în acest update. Toți membrii RTX 3080 și Priority se pot juca cu RTX ON și NVIDIA DLSS pentru un număr crescut de cadre pe secundă și latență scăzută.

De asemenea, update-ul GeForce NOW 2.0.47 urmează să apară și permite membrilor să își sincronizeze librăria Ubisoft Connect cu GeForce NOW. Abonații vor putea juca titlurile lor preferate de la Ubisoft și mai rapid, în timp ce membrii RTX 3080 și Priority beneficiază de acces cu prioritate la serverele RTX din cloud.

Pe lângă asta, alte 8 jocuri noi devin disponibile pe NVIDIA GeForce NOW:

Dacă ești creator de conținut, trebuie să îți zic și despre noul driver NVIDIA Studio pentru luna decembrie, care tocmai s-a lansat. Acesta va îmbunătății funcțiile existente din aplicații creative, reducând task-urile repetitive și accelerând productivitatea creatorilor.

De asemenea, săptămâna aceasta aduce și NVIDIA Omniverse Unreal Engine Connector 200.2, care permite utilizatorilor de Unreal să trimită asset-uri sincronizare în timp real în serverul Omniverse Nucleus pentru a putea construi lumi virtuale mai mari cu fidelitate ray-traced completă.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button