GamingPC&ConsolesȘtiri

NVIDIA oferă un card cadou GeForce NOW la fiecare voucher de 50 de euro cumpărat

Dacă prețul mare al unui PC de gaming serios nu este cea mai atractivă ofertă pentru tine, ei bine varianta cea mai bună pe care o ai este un serviciu de cloud gaming. Dintre toate, NVIDIA GeForce NOW este de departe cel mai bună variantă pe care o ai.

În primul rând, nu costă atât de mult, cel puțin nu în comparație cu un calculator potent dedicat pentru treaba asta, care oferă performanțe similare cu cele ale NVIDIA GeForce NOW. În al doilea rând, acest serviciu funcționează cu jocurile pe care tu deja le-ai cumpărat și nu trebuie să le achiziționezi dintr-un magazin proprietar. Steam, Ubisoft Connect și Epic Games Launcher sunt câteva dintre platformele compatibile cu NVIDIA GeForce NOW.

Și uite așa se face că cei de la NVIDIA vin cu un cadou dacă alegi să-ți cumperi un voucher de 50 de euro pentru acest serviciu. Practic, la fiecare achiziție, pe lângă cardul de 50 de euro vei primi un altul de 20 de euro, pe care îl poți păstra sau îl poți face cadou cuiva, că tot vin sărbătorile.

Cu cardul de 50 de euro îți poți lua un abonament de 6 luni Priority care îți oferă gaming la rezoluții de până la 1080p și 60fps, sau un abonament de 3 luni la serviciul RTX 3080, cu care poți să te joci în rezoluții de până la 4K la 120fps.

Cu ajutorul voucher-ului de 20 de euro, tu sau o persoană dragă ție poate achiziționa 2 luni de abonament Priority, cu beneficiile menționate mai sus, sau o lună de abonament RTX 3080, care este și cea mai bună variantă dacă vrei ca experiența ta de gaming să fie de primă clasă.

Pe lângă asta, alte 4 jocuri intră în catalogul NVIDIA GeForce NOW. Ele sunt:

  • Evil West (lansare nouă pe Steam)
  • Ship of Fools (lansare nouă pe Steam)
  • Crysis 2 Remastered (Steam)
  • Crysis 3 Remastered (Steam)

Dacă oferta NVIDIA GeForce NOW sună bine, trebuie să te grăbești. Promoția este valabilă până miercurea viitoare.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button