GamingPC&Consoles

GeForce Now funcționează nativ la 4K pe televizoarele inteligente de la Samsung

A trecut ceva vreme de când n-am mai scris despre serviciul de streaming de la NVIDIA, dar nu pot să nu o fac atunci când primim știri interesante. Iar săptămâna asta aflăm că GeForce Now va putea rula jocuri la 4K nativ pe televizoarele inteligente de la Samsung. Așa că era în care aveai nevoie de un PC sau o consolă ca să te bucuri de jocuri la calitate mare s-a cam dus și serviciile de streaming precum acesta dovedesc că viitorul stă-n nori… și-n controllerul wireless pe care îl legi la televizor ca să te poți juca.

Funcția este disponibilă pentru abonații GeForce Now RTX 3080, care vor putea accesa peste 1.400 de jocuri de PC. Asta fără să mai fie nevoie de download, de configurări extra și alte bazaconii. Și partea bună este că NVIDIA a continuat să pompeze jocuri pe serviciul de streaming și chiar dacă eu nu prea am mai scris despre ele, lista aia a tot crescut. Și dacă tot suntem la capitolul ăsta, haideți să vedem ce noutăți se alătură joia aceasta:

  • Ballads of Hongeye (Steam)
  • Bravery and Greed (Steam)
  • TERRACOTTA (Steam și Epic Games)
  • Warhammer 40.000: Darktide (pre-order pe Steam)
  • Frozen Flame (Steam)
  • Goat Simulator 3 (Epic Games Store)
  • Nobody – The Turnaround (Steam)
  • Caveblazers (Steam)
  • The Darkest Tales (Epic Games Store)
  • The Tenants (Epic Games Store)

GeForce Now continuă să crească de la o săptămână la alta

Și cu asta, lista de jocuri compatibile cu GeForce Now a crescut încă puțin. Trebuie să recunosc că nu am mai folosit de ceva timp serviciul și nici nu m-a mai interesat atât de tare, dar asta este de bine; haideți să vă explic. Încă de când a fost lansat în Beta am fost un early adopter și l-am susținut cât de mult am putut (pe el, serviciul). La început mi se părea un proiect cu potențial, care ar putea reuși într-o piață de gameri casual.

Am avut dreptate, iar după ce-a căpătat succes și susținerea publicului am considerat că cei care vor să-l folosească, știu destule chestii despre el deja. Iar pentru cei care încă nu l-au descoperit, well, toate au un început. Așa că dacă vreți să aflați mai multe despre GeForce Now și modul în care funcționează acest serviciu de cloud gaming, aveți recenzia mea de acum câteva luni. Nu s-a schimbat mare lucru de atunci, așa că cel puțin bazele rămân aceleași.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button