GamingPC&Consoles

Versiunea next-gen a lui The Witcher 3 este aproape

Se pare că CD Projekt s-au pus tare pe treabă, iar la 24 de ore după ce Tudor vă povestea despre remake-ul primului joc din serie în Unreal Engine 5, un răspuns la o întrebare pe Twitter a alimentat și mai mult hype-ul. Se pare că versiunea next-gen pentru PlayStation 5 a lui The Witcher 3 este mai aproape decât credeam. Conform informațiilor venite de la producător, lansarea este în continuare programată pentru anul 2022. Singura problemă a fost liniștea din jurul acestui proiect.

Soarta lui The Witcher 3 next-gen a fost un secret încă de la bun început, ceea ce cred totuși că este un lucru bun. Fără prea multe promisiuni, nu se va mai repeta situația cu Cyberpunk 2077, iar dezvoltatorii pot scoate jocul când cred că este gata. Și pare că ne-apropiem de momentul ăla. Informația vine direct de pe contul oficial de Twitter al francizei de jocuri.

Un refresh bine-venit până la urmatorul joc The Witcher

Cu un astfel de răspuns, în special emoji-ul de la final, nu putem înțelege decât că oamenii de la CD Projekt sunt relaxați în legătură cu situația asta. Dacă spusele acestora se adeveresc, iar The Witcher 3 pentru PlayStation 5 iese până la finalul anului, o să fie o lansare foarte urmărită. Cu atât de mulți gameri noi sunt sigur că încă sunt destui care nu au apucat să experimenteze ultimele aventuri ale lui Geralt. Așadar lansarea asta va fi și un boost de popularitate pentru serie.

Iar cu un remake pentru primul The Witcher în lucru, o să avem destule de făcut până când va fi lansat următorul joc din serie. Cei de la CD Projekt încearcă să-și repare greșelile din trecut, în special situația cu Cyberpunk și reputația negativă dobândită odată cu acesta, deci mișcările astea sunt de bun augur. Eu unul știu sigur că o să-l joc de o să-i sară capacele când iese versiunea next-gen și o să încerc pentru prima dată jocul original odată ce va fi refăcut; la vremea lui nu l-am jucat, iar în 2022 a îmbătrânit mult prea urât ca să mă pot obișnui cu el.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button