GamingPC&Consoles

Următorul The Witcher va da startul unei serii noi, iar varianta next-gen a celui de-al treilea joc vine în 2022

După o pauză în care producătorul polonez și-a concentrat atenția și resursele pe Cyberpunk 2077, se pare că știrile despre The Witcher au reînceput să răsară din direcția CD Projekt. În luna martie am aflat că următorul joc al francizei va fi primul dintr-o saga cu totul nouă. În plus, versiunea next-gen a lui The Witcher 3 vine până la urmă în 2022, spre final de an, deci în curând. Dar să revenim puțin la noua saga:

Avem în plan mai mult de un joc. Prima saga include trei jocuri, așa că avem în plan mai multe, iar în acest moment suntem în stadiul de pre-producție al primului joc din cea de-a doua saga The Witcher.

Dar astea nu sunt toate informațiile referitoare la următoarele jocuri din franciză. Adam Kicinski a confirmat faptul că CD Projekt lasă în urmă motorul grafic REDengine. Așadar, noul joc din cea de-a doua saga va fi devoltat cu ajutorul lui Unreal Engine 5, motor grafic dezvoltat de Epic Games. Sper doar că asta nu înseamnă că jocul va fi lansat ca și exclusivitate pentru magazinul online al aceleiași companii, deși tind să mă îndoiesc de asta. Până la urmă, polonezii de la CD Projekt și-au băgat coada adânc în proiectul GOG și au colaborat cu Steam încă de la primele titluri.

Xbox Series X The Witcher 3

The Witcher 3 vine în variantă next-gen la finalul anului

Versiunea next-gen a lui The Witcher 3 ar fi trebuit să fie lansată la finalul anului 2021. Din păcate lucurile nu au mers așa cum și-au dorit cei de la CD Projekt, care au ajuns să mute proiectul în cea de-a doua jumătate a anului 2022. Iar dacă la fel ca și mine, nici voi nu ați apucat să-l jucați, există un motiv bun în spate: studioul a mutat producția in-house, probabil nemulțumiți de progresul pe care îl aveau până în acel moment cei de la Saber Interactive.

Dar acum măcar avem o confirmare a faptului că varianta next-gen a lui The Witcher 3 va fi lansată spre finalul acestui an și va include și câteva elemente DLC inspirate de serialul de pe Netflix cu același nume. Noua versiune a jocului va fi lansată pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series. Cei care dețin jocul nu vor plăti nimic pentru upgrade, în timp ce jucătorii care-l cumpără pentru prima dată vor putea achiziționa direct versiunea îmbunătățită.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button