PCTECHTech&IT

Windows Sets nu va fi lansat prea curând

De aproape un an de zile, Microsoft tot ne amăgește cu Windows Sets. O nouă funcție menită să vină în ajutorul celor care lucrează cu foarte multe aplicații și foarte multe ferestre și s-au săturat să nu aibă o metodă coerentă de a le organiza.

Eh, funcția n-a sosit în update-ul de primăvară, și probabil va mai trebui să așteptăm o vreme până când îți va face apariția. Cea mai recentă variantă de testare a lui Windows 10, 17704, nu mai include Sets. Microsoft a declarat că funcția mai are nevoie de ceva rafinament, atât în ceea ce privește designul vizual, cât și funcționalitatea sa generală. Nu au fost date detalii despre când Windows Sets s-ar putea întoarce.

Asta a dus la speculația că Sets nu va reveni în update-ul menit pentru această toamnă, și ca urmare probabil va fi disponibil abia de anul viitor.

Probabil merită menționat că Windows Sets a fost anunțat cam de nicăieri după ce Stardock a dezvăluit Groupy, un utilitar care a fost deja lansat și care face cam același lucru, dar suportă orice fel de aplicație și nu se folosește de Edge pentru funcționalitate.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button