PCȘtiri ITTECH

Microsoft anunță Sets pentru Windows 10

Zilele trecute, Stardock a dezvăluit Groupy, o funcție care în esență permite organizarea mai multor aplicații în tab-urile aceleiași ferestre. Iar acum Microsoft a dat replica, prin intermediul funcției Sets.

Ce este sets? Cam același lucru cu Groupy. Un mod prin care mai multe aplicații pot fi reunite în aceeași fereastră. Există însă o diferență considerabilă între modurile în care cele două companii au construit această funcție. Stardock a trebuit să o construiască de la zero folosind un sistem de management propriu pentru ferestre. Iar Microsoft pur și simplu s-a folosit de Edge.

Dacă vă irita tendința celor de la Microsoft de-a integra Internet Explorer în Windows doar pentru a putea evita să fie dat în judecată de guvern, probabil are să vă irite și integrarea lui Edge în același fel. Ferestrele vor rula prin Edge, practic, browser-ul web căpătând funcții de căutare pentru conținut local și de pe One Cloud, ferestrele deschise în acest mod fiind chiar păstrate pe server. Așa că puteți relua aceeași configurație de ferestre de pe orice PC pe care folosiți contul vostru Microsoft. Prezentarea nu a inclus aplicații non-Microsoft, așa că e posibil să nu aveți tocmai flexibilitatea pe care o oferă Groupy. Cel puțin nu deocamdată.

Sets este încă în dezvoltare, așa că nu este gata pentru a fi folosită de publicul larg

[Bleeping Computer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button