PC

Stardock anunță Groupy, rezolvând o problemă esențială a lui Windows 10

Cât de des ați fost în situația de-a avea vreo zece ferestre deschise pe fiecare monitor, iar navigarea între ele cu alt-tab vă lasă adesea într-o stare de confuzie, fiindcă ferestrele sunt ordonate după utilizare. Eh… probabil n-ar trebui să mai folosiți Windows, pentru că unele sisteme de operare au reparat problema de mult timp.

Dar dacă tot insistați să rămâneți la Windows 10, Stardock are acum o soluție, sub forma lui Groupy. Această aplicație vă permite să grupați ferestre multiple într-o singură mega-fereastră, unde sunt organizate pe taburi ca într-un browser web, și între care puteți foarte ușor.

Puteți vedea mai jos o demonstrație a conceptului de bază.

Dacă nu vi se pare a fi o îmbunătățire importantă pentru Windows 10, evident n-ați lucrat cu suficient de multe ferestre până acum. Groupy va fi lansat luna viitoare la prețul de 10 dolari. Mai este disponibil și sub forma unui beta test de acum în Object Desktop, în cazul în care vreți și restul uneltelor făcute de Stardock pentru a face Windows 10 mai puțin iritant.

Și dacă Windows 10 nu vi se pare încă iritant, mai conectați un monitor la el și încercați să puneți scurtături pe fiecare taskbar, sau să schimbați o rezoluție fără ca iconițele să o ia razna.

[Stardock]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button