PCTECHTech&IT

Windows 10 October 2018 Update în sfârșit este trimis către utilizatori

Actualizarea buclucașă Windows 10 October 2018 Update a fost oferită până acum numai utilizatorilor Windows care au căutat-o manual, fie prin utilizarea instrumentelor de upgrade și de creare media, fie prin verificarea manuală a actualizării în Windows Update. La trei luni de la lansarea sa inițială, Microsoft a început în sfârșit să-l trimită automat către utilizatorilor de Windows 10.

Actualizarea a fost retrasă inițial din cauza unei erori de pierdere a datelor. La o lună după lansarea inițială, eroarea a fost rezolvată și actualizarea reparată ​​a fost pusă la dispoziție. Chiar și această lansare a fost limitată, datorită unui număr considerabil de incompatibilități cunoscute. După cum s-a descris mai sus, actualizarea a fost oferită numai celor care au parcurs anumiți pași manuali pentru a-și actualiza calculatorul. Cu o lună în urmă, problemele de incompatibilitate au fost în mare parte eliminate.

Chiar și cu trimiterea automată către utilizatori și instalarea acum activată, celebrul update este în continuare oferit în tranșe. Inițial, acesta va fi oferit în spații în care Microsoft are cea mai mare încredere că actualizarea va rula pe calculator fără probleme cu configurații deja cunoscute și testate. Pe măsură ce accesul începe să fie mai deschis (lent, totuși) și actualizarea va deveni disponibilă pentru o gamă mai largă de hardware, compania va utiliza telemetria sistemului de operare Windows 10 pentru a detecta eventualele incompatibilități care pot persista referitoare la driverele dispozitivelor sau software mai neobișnuit.

În mod normal, după câteva luni, implementările vizate sunt încheiate, iar accesul este deschis, actualizarea fiind trimisă către fiecare dispozitiv (cu excepția celor cunoscute în mod specific ca fiind incompatibile). În acest moment, actualizarea este pusă la dispoziția mașinilor configurate să utilizeze canalul conservator dedicat segmentului enterprise „Semi-Annual Channel” (spre deosebire de „Semi-Annual Channel (Targeted)” folosit de majoritatea utilizatorilor de acasă și care participă în lansarea eșalonată).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button