PCTECHTech&IT

Microsoft relanseaza Windows 10 October 2018 Update

Microsoft se apropie încet-incet de relansarea actualizării Windows 10 (1809) din octombrie 2018 către publicul larg. Compania a retras actualizarea la începutul acestei luni, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de drivere și reclamatii ale unor utilizatori despre faptul că le-a șters fișierele.

În această săptămână, Microsoft a lansat un nou build de previzualizare a actualizării disponibilă pentru Windows Insiders, Build 17763.104, în inelele de previzualizare lentă și de lansare. Aceasta este o actualizare la Build 17763.17, prima ediție pentru Insiders după actualizarea din octombrie 2018.

Build 17763.104 conține o serie de remedii, vizand detaliile incorecte afișate aflate in Task Manager „in proces”, aplicațiile care nu răspund dupa Connected Standby, problemele de compatibilitate cu driverul și problemele cu programele de antivirus și virtualizare.

Acestea par să ia in calcul si o serie de probleme cunoscute despre driverele de la HP și Intel, probleme care au fost discutate pe scară largă în ultimele săptămâni. Dar compania nu a anuntat inca o data de relansare pentru publicul larg a actualizarii 1809. Insa cu Windows Insiders testand-o si furnizand feedback, speram ca data viitoare va functiona fara nicio dificultate sau fisiere lipsa.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button