PCȘtiri ITTECH

Microsoft relanseaza Windows 10 October 2018 Update

Microsoft se apropie încet-incet de relansarea actualizării Windows 10 (1809) din octombrie 2018 către publicul larg. Compania a retras actualizarea la începutul acestei luni, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de drivere și reclamatii ale unor utilizatori despre faptul că le-a șters fișierele.

În această săptămână, Microsoft a lansat un nou build de previzualizare a actualizării disponibilă pentru Windows Insiders, Build 17763.104, în inelele de previzualizare lentă și de lansare. Aceasta este o actualizare la Build 17763.17, prima ediție pentru Insiders după actualizarea din octombrie 2018.

Build 17763.104 conține o serie de remedii, vizand detaliile incorecte afișate aflate in Task Manager „in proces”, aplicațiile care nu răspund dupa Connected Standby, problemele de compatibilitate cu driverul și problemele cu programele de antivirus și virtualizare.

Acestea par să ia in calcul si o serie de probleme cunoscute despre driverele de la HP și Intel, probleme care au fost discutate pe scară largă în ultimele săptămâni. Dar compania nu a anuntat inca o data de relansare pentru publicul larg a actualizarii 1809. Insa cu Windows Insiders testand-o si furnizand feedback, speram ca data viitoare va functiona fara nicio dificultate sau fisiere lipsa.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button