PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Windows 10 October 2018 Update este acum disponibil tuturor

Pentru a-și completa evenimentul hardware, Microsoft a anunțat disponibilitatea imediată a Windows 10 October 2018 Update. Este cea de-a șasea actualizare majoră adusă sistemului de operare, după November Update, Anniversary Update, Creators Update, Fall Creators Update, și April 2018 Update.

Cea mai recentă versiune a sistemului de operare omniprezent produs de Microsoft vine cu o grămadă de noi caracteristici, inclusiv o nouă experiență de snipping, o temă întunecată pentru File Explorer, un clipboard cu suport cloud și o nouă conectare web și conectare rapidă.

În plus, aplicația Your Phone vă va permite să scrieți mesaje pe telefonul vostru Android prin intermediul calculatorului și să vedeți pe PC fotografiile pe care le-ați făcut cu telefonul. Dacă instalați Microsoft Launcher pe dispozitivul vostru Android, aveți acum posibilitatea să vă accesați Timeline-ul – noul mod de a urmări când și la ce lucrați, care a debutat cu actualizarea din aprilie a lui Windows 10. Microsoft construiește, de asemenea, extensii de Timeline pentru Chrome și Firefox. Pe iOS, Your Phone vă va permite doar să trimiteți paginile web pe care le vizualizați pe Edge de pe PC.

Vorbind despre Edge, acesta primește un dicționar offline, instrumente de gramatică și instrumente de învățare în reading view și Line Focus (care evidențiază unul până la cinci rânduri în pagini lungi pentru a ușura citirea).

Apoi mai există și o funcție flashlight încorporată în Windows Mixed Reality, plus un update la AI inking și caracteristicile 3D pentru Office. În cele din urmă, tehnologia Swiftkey deținută de Microsoft este acum disponibilă pentru tastatura touch.

Windows 10 October 2018 Update va fi lansat prin Windows Update marțea viitoare. Până atunci, este disponibil prin descărcare directă. S-ar putea să fiți norocoși și să primiți actualizarea dacă declanșați manual Windows Update în această săptămână.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button