HiFi-TVRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Microsoft anunță Surface Headphones

În locul unei noi versiuni de Surface Dial, sau acel îndelung așteptat Surface Phone, Microsoft a dezvăluit seara trecută ceva oarecum neașteptat, o pereche de căști.

Acestea se numesc Surface Headphones, fiind destul de descriptivă denumirea lor. Sunt căști wireless, care folosesc Bluetooth pentru conectivitate, și vin cu o funcție de anulare a zgomotului de fundal. Această trăsătură poate fi reglată, alături de volum, folosind două roți, câte una pe fiecare cupă, așa că au reușit să îngrămădească un Dial pe undeva pe acolo.

Calitatea sunetului este deocamdată necunoscută, dar cel puțin pe partea de recepție va sta bine, din moment ce conține nu mai puțin de patru microfoane. Astfel, Cortana poate să te audă foarte clar atunci când îi spui să facă ceva, iar ea va căuta pe Bing ce i-ai spus fiindcă nu poate mai multe.

Căștile sunt oarecum inteligente, deoarece vor detecta dacă sunt purtate sau nu, așa că vor pune pauză conținutului pe care îl ascultați atunci când le dați jos. Bateria lor durează aproximativ 15 ore, așa că ar trebui să fie destul pentru drumuri lungi. Timpul de încărcare este de doar 2 ore, și se face printr-un conector USB Type-C.

Prețul pentru aceste căști este de 350 de dolari, așa că ar fi bine să se audă grozav… deși, considerând ce alte povești de succes există în acest domeniu, probabil asta nu va conta prea mult. Considerând de câți ani vinde periferice, inclusiv căști, pare cam bizar că Microsoft a așteptat atât de mult timp să lanseze un produs „premium” din acest sector.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button