PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Microsoft anunță Surface Studio 2

Microsoft a organizat seara trecută un eveniment în cadrul căruia a dezvăluit o serie nouă de diverse dispozitive, iar unul dintre ele este o variantă nouă a lui Surface Studio.

Din luna noiembrie va fi disponibil pe piață Surface Studio 2, un sistem a cărui preț începe de la 3500 de dolari și poate ajunge până la 4800 de dolari, în funcție de preferințele hardware. Modelul de top vine cu 32GB de memorie RAM și 2TB de stocare pe SSD. Pe partea video, vor fi opțiuni de grafică ce includ un GeForce GTX 1060 cu 6GB VRAM și GTX 1070 cu 8GB VRAM. Pe lângă aceste caracteristici veți găsi în toate variantele de Surface Studio 2 un procesor Intel i7 7820HQ cu doar 4 nuclee, o frecvență de bază de 2.9GHz și una turbo de 3.9GHz.

Trăsătura cea mai lăudată a sistemului este ecranul său de 28 de inch, cu o rezoluție de 4500×3000, care promite să fie cu 38% mai luminos ca cel vechi, și cu un contrast mai bun cu 22%.

Absent din anunțul noului Surface Studio a fost un Surface Dial. Va exista compatibilitate cu cel existent, dar Microsoft n-a dezvăluit nimic despre o posibilă îmbunătățire a sa, sau extinderea suportului în moduri noi și interesante. Adesea când Microsoft nu anunță o versiune nouă pentru ceva, înseamnă că acel ceva este mort. Poate de această dată nu se adeverește, din moment ce rotița chiar era o metodă de control atractivă.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button