Tech&ITȘtiri

Whatsapp introduce o funcție de screen share în timpul apelurilor video

WhatsApp se pregătește să concureze (într-un final apoteotic) cu serviciile populare de apeluri video prin introducerea unei noi funcții de partajare a ecranului. Anunțul vine chiar de la CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, care a postat și o poză ce detaliază noile funcții.

whatsapp (1)

Actualizarea permite utilizatorilor WhatsApp să activeze opțiunea de share screen în timpul apelurilor video, o chestie pe care multe alte servicii de video calling o fac de ceva vreme dar care a lipsit cu desăvârșire de pe cea mai folosită aplicație de comunicare din lume. Potrivit TechCrunch, această funcție de partajare a ecranului va fi disponibilă pentru toate platformele.

Deși funcția a fost anunțată oficial astăzi, WhatsApp a informat că lansarea va fi realizată în etape, așa că utilizatorii vor avea nevoie de puțină răbdare. Totuși, compania are un istoric bun atunci când vine vorba despre viteza cu care noile funcții introduse ajung în mâinile oamenilor propriu-zis, deci nu cred că va trebui să aștepți prea mult, asta dacă nu ai primit funcțiile deja.

O altă veste bună pentru fanii platformei este introducerea suportului pentru orientarea landscape în timpul apelurilor video pe mobil. Chestia asta a apărut prima dată în patch notes-urile din luna iulie, deci introducerea ei acum, chiar dacă o idee cam întârziată, este binevenită.

Recent, compania a lucrat din greu pentru a aduce cât mai multe funcții noi în Whatsapp. Printre cele mai recente adăugiri se numără suportul pentru mesaje video instant și pentru editarea mesajelor după ce au fost trimise. Recunosc faptul că chestia asta din urmă este foarte utilă și deja am folosit-o de câteva ori, deci dacă nu știai că așa ceva există, ai toate detaliile în articolul meu de pe site.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button