Știri

WhatsApp introduce funcția de mesaj video instant, cu o limită de 60 de secunde

Sunt singurul pe care îl enervează prietenul ăla care dă vocal în loc să scrie pe WhatsApp? Simt că mă zgârie pe creier atunci când primesc un mesaj vocal de la oameni care au numărul meu de telefon în agendă deja. Dacă vă regăsiți în ce am spus până acum, pregătiți-vă pentru momentul în care prietenul ăla enervant o să aibă acces la mesaje video de până la 60 de secunde cu criptare end-to-end. Vestea vine direct de la dezvoltatorii aplicației, care au oferit mai multe detalii pe blog.

Pentru a trimite un mesaj video instant, nu trebuie decât să apeși pe același buton pe care apeși și ca să înregistrezi un vocal. Acesta te va lăsa să treci pe modul video, iar de-acolo funcționează cum știi deja. Ai și funcția de blocare a butonului ca să poți pune telefonul pe un suport sau trepied. Odată ce ai primit un mesaj video, acesta va rula pe mut până când apeși pe el. Și pentru cei care își fac griji despre siguranța informațiilor pe care le trimit, WhatsApp va cripta și aceste videouri.

Dacă sunteți nerăbdători să testați noua funcție, nu mai aveți prea mult de așteptat. Unii utilizatori de WhatsApp au primit deja actualizarea, urmând ca săptămânile astea să ajungă la toată lumea. Sunt sigur, ca de fiecare dată, că pe la mine o să ajungă ultimul, așa că mă bazez pe voi să-mi povestiți în comentarii cum se comportă funcția de mesaj video instant.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button