Tech&ITRSS PaginaDeMedia

WhatsApp nu îți va dezactiva contul dacă nu accepți noua politică, dar îți va face aplicația aproape inutilizabilă

După scandalul iscat de noua politică WhatsApp, marele Facebook a decis să prelungească termenul-limită pentru ca tu să îți dai acordul ca WhatsApp să împartă datele cu aplicația Facebook, iar voi puteți citi informațiile comentate mai agresiv decât la meciurile de fotbal aici și aici. În teorie, dacă nu acceptai asta, nu mai puteai folosi aplicația WhatsApp. Acum, compania ne spune că nu ne va dezactiva contul, dar va face altceva. Iar acel altceva este doar aceeași Mărie cu altă pălărie.

Chiar dacă nu vei accepta politica cea nouă, tot vei putea folosi WhatsApp. Însă doar cu gândul… Aplicația va avea funcțiile limitate drastic, după cum spune o actualizare recentă din cadrul secțiunii de suport. Astfel, după 15 mai, utilizatorii nu vor mai putea accesa lista conversațiilor. Apoi, apelurile audio și video nu vor mai putea fi accesate, urmând ca notificările pentru mesajele primite să nu mai existe.

WhatsApp politica termeni

Practic, nu ți se dezactivează contul, dar ți se dezactivează aplicația, aceasta devenind un amalgam de 1 și 0 inutilizabili. Cam asta se întâmplă atunci când nu vrei să pleci capul în fața Facebook-ului. Din păcate, principiul nu ai social media, nu exiști este din ce în ce mai evident, dar utilizatorii nu se dau bătuți atunci când vine vorba de chat-uri online. Foarte mulți au migrat către servicii asemănătoare, dar mai puțin obraznice: Signal, Telegram, Wickr, chiar și iMessage de la Apple.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button