GamingPC&ConsolesTech&IT

Valve pregătește ceva nou pentru VR

Zilele trecute Valve a făcut ceva neașteptat. A publicat pe Steam o nouă pagină pentru ceva nou din domeniul VR. Ceva numit Valve Index.

Ce este Valve Index? Nu știm încă în mod oficial. Dar din câte leak-uri au fost în ultima vreme, este o cască nouă de realitate virtuală la care compania lucrează de câțiva ani, ce ar urma să aibă un unghi de vedere generos de 135 de grade. Puteți vedea cum arată, cu o placă de bază expusă, în pozele din articolul dedicat acelui leak. Iar pe lângă asta, Valve se apropie de o variantă finală a propriului controller de realitate virtuală, ce promite să fie foarte plăcut de folosit.

Misterul va fi elucidat în luna mai, când Valve pare că va dezvălui totul pentru publicul larg. Cine știe, poate atunci vom vedea și acele jocuri de realitate virtuală la care se spune că ar lucra compania. Tot umbla zvonul că un Half-Life VR ar fi în dezvoltare. Adică, ceva trebuie să fie în dezvoltare la Valve, din moment ce compania nu a lansat nimic nou de la DOTA 2… bine, știu, e Artifact, dar lumea deja a uitat ce era, așa că nu știu cât de mult poate fi pus la socoteală.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button