GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Valve anunță noul controller Knuckles, în varianta EV3

Valve continuă să lucreze din greu la Ha… la controller-ul Knuckles pentru realitate virtuală, ajuns deja la varianta de testare EV3.

Cea mai nouă ediție a sa este cu un pas mai aproape de a fi un produs efectiv, urmând să ajungă în curând în mâinile dezvoltatorilor, Valve chiar promițând că va oferi mai multe kit-uri de dezvoltare dezvoltatorilor interesați.

Printre îmbunătățirile pe care le aduce varianta EV3 se numără câteva lucruri importante, precum extinderea capacității bateriei până la 8 ore de utilizare. Prin comparație, Knuckles EV2 putea funcționa cu două ore mai puțin, dar nu pentru că bateria ar fi fost mai mică. A rămas cam aceeași, însă noua variantă folosește senzori mai eficienți.

valve knuckles EV3 vr

Butoanele de pe dispozitiv care nu trebuiau să fie apăsate des, ca cel de System, sunt acum ceva mai greu de apăsat accidental, senzorul de presiune pentru degete este mai consistent, arcul de la trăgaci este ceva mai puternic, LED-urile sunt ceva mai bine gândite, banda de prindere este ceva mai comodă, iar în general întregul ansamblu este mai robust și mai puțin probabil să crape după utilizare îndelungată.

Nu există încă o dată de lansare oficială pentru controller-ul de VR Knuckles, dar în cazul în care dezvoltatorii nu vor avea prea multe critici la adresa variantei EV3, aceasta ar putea fi cea care se îndreaptă spre producție. Apoi nu putem decât să stăm și să așteptăm ca soluțiile de VR din generația următoare să se folosească de această soluție de control.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button