GamingȘtiri IT

Valve ar putea lucra la un headset VR, posibil pentru Half-Life VR

Mai multe imagini au apărut pe internet cu un nou headset VR, care se zvonește că este în lucru la Valve. Compania se pare că lucrează la propriul headset, în ciuda faptului că a susținut HTC Vive o bună perioadă de timp via Steam.

Imaginile au apărut via UploadVR, pe site-ul popular de fotografii, Imgur, unde putem vedea cum arată prototipul.

Se zvonește că headsetul va avea un câmp de vizualizare asemănător cu cel mai recent display de la HTC Vive și s-ar părea că vine și cu controllere de mișcare îmbunătățite. De asemenea, setul va cuprinde două camere și căști integrate în cască.

Zvonurile însă nu se opresc aici. Umblă vorba că pe lângă gear, Valve lucrează și la un joc Half-Life pentru VR. Foarte probabil că acesta nu va fi mult-așteptatul Half-Life 3, având în vedere că Valve nu a mai lansat un joc Half-Life de mai bine de 10 ani.

Nu este prima oară când circulă zvonuri despre un nou joc din această serie. În 2016, jucătorii de Dota 2 ar fi găsit indicii în codul jocului despre un potențial joc Half-Life în VR, însă Valve nu a făcut nicio declarație cu privire la aceste zvonuri.

Știu cât de mult ne dorim cu toții să ne reîntoarcem în Half-Life, însă Valve nu dă semne că acest lucru s-ar întâmpla prea curând. Se pare că mai multe jocuri au ajuns în stadiul de proiect, însă în cele din urmă au fost anulate, deci nu putem fi siguri că acest headset VR va ajunge prea curând să vadă lumina zilei.

Sursa

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button