PCTECHTech&IT

Update-ul 1809 al lui Windows 10 mai strică ceva

Mai avem puțin și ajungem în 2019, iar update-ul din octombrie al lui Windows 10 continuă să creeze dificultăți, fiind găsite noi probleme.

Cele de această dată nu sunt la fel de deranjante ca cele legate de drivere Intel, sau de iCloud, dar tot pot provoca probleme pentru unii oameni. Problema mai neînsemnată este cea legată de bara de progres din Windows Media Player. În cazul unor tipuri anumite de fișiere, nu va funcționa. Nu este clar deocamdată ce exact din update ar fi putut strica asta, dar Microsoft investighează.

Cealaltă problemă este ceva mai gravă. Dacă aveți programe de 32 de biți pe care le folosiți ca standard pentru accesarea unor fișiere, vă puteți trezi că pe unele dintre ele nu le mai puteți seta ca cele implicit folosite de Windows 10. Microsoft promite că va găsi o soluție pentru această problemă până la sfârșitul lunii.

Cert este că update-ul de toamnă este pe cale să se transforme în update-ul de iarnă pentru cei care se așteaptă să vadă o variantă finală și perfect funcțională a sa. Poate aceste incidente au reprezentat un semnal de alarmă pentru Microsoft. Poate următoarele update-uri vor fi testate ceva mai mult direct, de către corporația care pentru câteva zile a fost cea mai valoroasă de pe planetă pe parcursul săptămânii trecute. De ce? Pentru că atât timp cât Microsoft testa temeinic update-urile intern, parcă nu erau probleme la fel de mari.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. În ultimii 9 ani actualizările Windows nu mi-au produs neplăceri pentru că folosesc Linux. Linux Mint.

  2. Nu vor putea repara bug-uri la nesfarsit. Daca nu o vor scoate la capat, poate il vor rescrie de la zero.

  3. Asta ma asteptam sa fie Windows 10 din prima zi, o rescriere esentiala care sa justifice toate upgrade-urile fortate. Din pacate, n-a fost sa fie.

  4. Numai probleme cu Windows 10 asta , odată aveam un bug de nu puteam să copiez un fișier .. așa ceva ..Îmi pare rau că îl folosesc , îl urăsc , în câteva luni cred că o să mă mut , că mi -sa luat să mă forțeze cu update urile lor și alte tampenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button