PCȘtiri ITTECH

Update-ul de octombrie pentru Windows 10, incompatibil cu iCloud

Daca Microsoft nu avea deja destule batai de cap cu versiunea 1809 a Windows 10, acum apare una noua: incompatibilitatea cu serviciul iCloud.

Va povesteam saptamana trecuta despre ceea ce pare sa fie blestemul update-ului de octombrie al Windows 10, anticipand ca povestea avea sa mearga mai departe. Iata ca in doar cateva zile banuielile ne-au fost confirmate, cu ultimele rapoarte indicand ca versiunea 1809 nu este compatibila cu serviciul iCloud al celor de la Apple. Potrivit celor de la 9to5Mac, numeroase persoane au raportat probleme cu iCloud dupa actualizarea la cea mai recenta versiune de Windows 10, iar Microsoft chiar a blocat update-ul 1809 pentru persoanele care aveau deja instalat serviciul Apple.

9to5Mac sustine ca unii utilizatori de iCloud au raportat probleme cu „sincronizarea fotografiilor si alte caracteristici”. Microsoft a afirmat pe pagina de suport ca problema apare la albumele partajate, care permit utilizatorilor iCloud sa trimita fotografii si videoclipuri catre alte persoane. Deocamdata nu a fost indicata clar problema exacta, dupa cum nu se stie nici de ce a persistat aceasta dupa actualizarea sistemului de operare si, mai important decat toate probabil, Microsoft nu a putut oferi un termen de rezolvare a ei.

Persoanele care incearca sa instaleze cea mai recenta versiune de iCloud (7.7.0.27) sunt anuntate printr-un mesaj de eroare ca aplicatia „necesita Windows 7, Windows 8 sau Windows 10 (actualizarea din aprilie 2018) si mai devreme”. Asta inseamna ca utilizatorii care incearca sa instaleze iCloud pe un nou sistem imediat dupa descarcarea actualizarii Windows 10 octombrie 2018, de exemplu, nu vor putea accesa serviciul fara a recurge la un browser web.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button