GamingPC&ConsolesTech&IT

Ubisoft inversează schimbările din Rainbow Six Siege

Pe la începutul lunii a ieșit la iveală faptul că Rainbow Six Siege urmează să fie modificat pentru a ușura certificarea jocului în China. Această decizie n-a fost bine primită de cei care nu fac parte din guvernul Chinei.

Ca urmare, Ubisoft anunță că schimbările vor fi inversate cu ocazia următorului update, cel care va implementa operațiunea Wind Bastion.  Rainbow Six Siege va primi înapoi jocurile de noroc, neonul decorativ și craniul de pe harta cu barul de motocicliști, alături de sângele de pe celelalte hărți și sigla cu cuțitul.

Ubisoft a luat această decizie deoarece a urmărit cu atenție discuțiile din comunitate și din cadrul echipei care lucrează la joc, și vrea să se asigure că experiența își va păstra intenția artistică pe care o avea de la început, în special de dragul jucătorilor care sunt alături de ei de la început. Sigur, China reprezintă o piață imensă care ar face ceilalți jucători din restul lumii să pară ca o nimica toată, dar cel puțin de această dată Ubisoft trece asta cu vederea.

Acestea fiind spuse, ar putea fi ceva instabilități din cauza schimbărilor, așa că următorul sezon competitiv ar putea fi scurtat. Update-ul care conține Wind Bastion va sosi la începutul lunii viitoare și introduce doi operatori noi, o hartă nouă, plus sentimentul că poate ar fi trebuit să faci economie de puncte pentru a cumpăra noile personaje.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button