GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion apare luna viitoare

Rainbow Six Siege se pregătește de un nou update, Wind Bastion, ce adaugă doi operatori noi,  încă o hartă și câteva alte bunătăți.

Ubisoft a oferit detalii complete despre ce aduce acest nou update, dezvăluind pe larg noii operatori și harta plasată în Maroc.

Primul dintre noii operatori este Nomad. Această atacatoare are un arsenal potent ce include un revolver cu lunetă și un lansator de mine de presiune. Airjab Launcher îi permite să atașeze mine de proximitate de cam orice suprafață, care atunci când sunt detonate vor azvârli orice personaj din jurul lor în aer, prin pereți, și lăsându-i fără apărare pentru câteva secunde. Asta include aliați, așa că nu le folosiți în momente de panică.

Apărătorul, Kaid, vine cu același revolver cu lunetă, are și un shotgun, dar trăsătura sa definitorie este cu siguranță barba sa și dispozitivul de electrificare. Spre deosebire de bateriile lui Bandit, acesta poate fi amplasat oriunde, până și pe tavan, au efect pe o rază mare, dar au un timp de activare lung, așa că nu puteți să vă bateți joc de Thermite.

Pe lângă operatorii noi, cei vechi au parte de câteva modificări. Mute, spre exemplu, va primi SMG-ul lui Smoke; Zofia rămâne fără o grenadă de amețeală; Clash va primi un scut cu două puncte mai letal; SMG-ul lui Lesion va fi mai puțin letal; iar modul în care este calculată traiectoria grenadelor este alterat.

Interfața jocului la capitolul de cosmetice este modificată pentru a fi ceva mai ușor de folosit. Update-ul va sosi luna viitoare, probabil în prima săptămână din decembrie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button