Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Top 10 cele mai jucate jocuri pe Steam de catre romani in luna Ianuarie

/
/
/

A trecut aproape un an de zile de cand am publicat acest material legat de jocurile pe care mioriticul nostru le agreeaza pe Steam. Atunci, ca si acum, clinetii uzuali sunt TF2, CS GO, DOTA 2 sau CS 1.6. Nimic iesit din comun, avand in vedere popularitatea acestor titluri.

Anul acesta, jumatatea lui ianuarie indica cateva schimbari in preferintele utilizatorilor, cu toate ca, multe titluri precum Unturned sau Euro Truck Simulator 2 se pare ca sunt la fel de neclintit.

Jocuri Steam Romania 2016
Jocuri Steam Romania 2015

O alta veste buna este ca ne-a crescut si prezenta pe Steam, de la un .89% din share-ul total al userilor Steam in 2015, am urcat la .95% anul acesta. De unde putem concluziona ca piata este in crestere! Faptul ca se misca ca melcul asta este o alta treaba. Dar … se misca! Si media jocurilor detinute de un utilizator a crescut, de la un 11.19%, la un uluitor 15.91, lucru care ne face sa ne intrebam: Sa fie key-urile gratuite sau bundle-urile responsabile pentru aceasta crestere? Este posibil. Pe langa asta, mai exista si jucatori precum Kinguin, G2A sau GreenManGaming. Paladins, GTA V si Zula Europe sunt noile intrari, care inlocuiesc titluri precum, Clicker Heroes, Dirty Bomb sau S.K.I.L.L.

Este interesant de urmarit cum de la an la an cifrele sunt in crestere, dar din pacate cresterea nu este atat de mare pe cat multi dintre noi doresc sa o vada. Sigur, Steam-ul este pana la urma un intreg ecosistem, dar nu incapsuleaza tot ceea ce inseamna gaming in general. Chiar si asa, Free to Play-ul inca domina acest top,  Garry’s Mod a disparut, spre surprinderea noastra, dar GTA tot acolo a ramas! 

[SteamSpy]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

25 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar